Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2024. 07. 18. 14:16:29
Fedezd fel a patiszont: történet, felhasználás, vitaminok és receptötletek A patiszon, más néven csillagtök vagy pézsmatök, egy különleges formájú és ízletes zöldség, amelyet érdemes közelebbről megismerni. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mit lehet tudni róla, mire használható, milyen vitaminokat tartalmaz, és két ízletes receptet is megosztunk.
2024. 07. 18. 13:28:43
Zero waste a konyhában: 10 tipp a konyhai hulladék csökkentésére A fenntarthatóság egyre nagyobb szerepet kap a mindennapi életünkben, és a konyha az egyik legjobb hely, ahol elkezdhetjük a hulladékcsökkentést. A következő tíz tipp segít abban, hogy hogyan csökkentsük a konyhai hulladékot és hogyan váljunk tudatosabb fogyasztóvá.
2024. 07. 16. 14:53:56
Legyél Te is a MyFarm gazdája! Ha szenvedélyesen termelsz zöldségeket, de szeretnéd az értékesítést és az adminisztrációt másra bízni, csatlakozz a MyFarm franchise programhoz, és fókuszálj csak a termelésre!
2024. 07. 10. 14:17:19
Hogyan fermentálj otthon, ha sosem csináltad? Tippek és tanácsok Ha nem fogyna el az összes friss zöldséged, van egy kiváló tippünk arra, hogyan tarthatod el őket hosszabb ideig: próbáld ki a fermentálást! Ez a természetes tartósítási módszer nemcsak meghosszabbítja a zöldségek eltarthatóságát, hanem egészségesebbé is teszi őket.
2024. 06. 10. 10:14:44
Fedezd fel a póréhagyma sokoldalúságát!

Tudtad, hogy a póréhagyma milyen sokszínű zöldség?

Nemcsak ízletes és könnyen elkészíthető, hanem rengeteg módon felhasználható a konyhában. Alacsony kalóriatartalmú, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így hozzájárul a kiegyensúlyozott étrendhez. Nézzük, hogyan teheted még változatosabbá az ételeidet póréhagymával!

2024. 06. 10. 10:04:20
Üdvözöljük a cukkini szezonját: egy szuper egyszerű és jól kombinálható recept! Az év egyik legizgalmasabb időszaka érkezett el: itt a cukkini szezon! Ez a sokoldalú zöldség nemcsak ízletes és könnyen elkészíthető, hanem rendkívül egészséges is. Alacsony kalóriatartalmú, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek hozzájárulnak a kiegyensúlyozott étrendhez. A cukkini könnyedén beilleszthető számos ételbe, legyen szó főételekről, köretekről vagy akár nassolnivalókról. Hoztunk egy szuper egyszerű, de mégis nagyon jól kombinálható receptet, amit biztosan imádni fogsz!
2024. 05. 03. 09:47:08
2024. 05. 03. 08:43:58
Retek: a tavasz friss hírmondója

A retek nem csak a tavasz első hírnöke, hanem egy igazi vitaminbomba is, amely számos módon felhasználható a konyhában.

2024. 04. 19. 12:18:00
A májusi kert – Tippek és trükkök vegyszermentes kertészkedéshez

Májusban már nem kell tartanunk a hajnali fagyoktól, így ez az időszak kiváló az aktív kertészkedésre. Hoztunk egy listát, hogy biztos semmi ne maradjon ki a hónapban a kerti teendők közül.

2024. 04. 09. 13:00:22
A tavaszi zöldségek varázsa: így tegyük zöldebbé étrendünket áprilisban

Az április a megújulás, a frissesség és a természet ébredésének időszaka, ami konyhánkban is megmutatkozik. Ilyenkor bővül a zöldségválaszték, így tökéletes alkalom adódik arra, hogy táplálkozásunkat egészségesebbé, változatosabbá tegyük. Az áprilisi hónapban külön figyelmet érdemelnek a szezonális zöldségek, mint például a bab, burgonya, cékla, fejes káposzta, fekete retek, hónapos retek, fokhagyma, karalábé, kínai kel, kelkáposzta, petrezselyem, sárgarépa, zeller, és vöröshagyma, valamint a friss, zsenge leveles zöldségek, mint a petrezselyem zöld, spenót, sóska, snidling, újhagyma, madársaláta, rukkola, lestyán, saláta, endívia, pak choi és bazsalikom.

Keresés