Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kertek élő adás

A MyFarm koncepció többek között a transzparencia és vegyszermentesség melletti elköteleződést jelenti számunkra. 2024-ben hatodik nyári szezonunkat kezdjük meg, immár 5 kerttel, és boldogtyúk-farmmal. 
Első szezontól kezdve lehetősége van mindenkinek, aki csatlakozott valamelyik közös kis kertünkhöz- figyelemmel követni a kert életét kamerán keresztül is.
enlightenedÉlőben követhető a kertetek élete. Köszönjük szépen a lehetőséget minden termelőnk és kertgazdánk nevében az Őrszem.hu-s srácoknak, akik ezt lehetővé tették!

Fogadjátok szeretettel élő közvetítéseinket!

Harta

Harta, Bojár pusztán található a Kövesdi család zártkertje, amely 6. éve ad otthont a hartai MyFarmnak. A kamera előtt a zöldséges kert terül el. A kamera mögött jobbra a bejárat, az előkészítő placc, napelem-rendszer, illetve kamera mögött balra fűszer-, gyümölcs-, és teszt parcellák találhatóak. 

Harta kosárindító

A kettes kamera (idei szezontól először) a kert jobb alsó sarkában foglal helyet és gyakran más-más területet pásztáz. Kiszállítási reggeleken a kamerát az előkészítő placcra szegezzük, ami a kert mögött és a bajárat között van. Nézzétek, hogy tesszük össze a kosaraitokat, majd kövessétek a kosarak útját térképen!

 

Boldog tyúkfarm - Szakmár

Roland és családja évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a tojás bizniszben. A 2. szezontól csatlakozott a MyFarm Hartához, hogy kapirgálós tojással is ki tudjon egészülni a vitamin-pakk. 
My-Tyúk-Farmunkon Roland körbevezetett bennünket, melyről népszerű videó is készült 

Szentmártonkáta

Zsolt a Tápió régióhoz tartozó Szentmártonkátán él. 20 év budapesti élet után azzal a céllal indította kertjét, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét és egy fenntarthatóbb, számára élhetőbb irányba állítsa azt. A kezdeti sikerek és pozitív visszajelzések megerősítették abban, hogy a vegyszermentes gazdálkodás jelenti számára a jövőt, így a MyFarm közösséggel összefogva minél több családnak szeretne vegyszermentes, egészséges terményeket biztosítani.


 
 

Támogatóink

Őrszem Services Kft

Keresés